cazare-icon
Cazare

Pentru cazare va punem la dispozitie casute cu 2 locuri respectiv 4 locuri, suprafata amenajata pentru camping corturi si parc rulote.

home_aquapark_about_icon1
Piscina

Dispunem de 3 piscine si 1 jacuzzi (25 locuri), plaja cu capacitate de 1200 locuri, cascade cervicale, ciuperca apa si numeroase atractii, pool-bar.

restaurant-icon
Restaurant

Restaurantele noastre, 3 la numar, cu terase, va asteapta sa savurati preparate traditionale delicioase si sa delectati cu o bautura racoritoare rece.

teren-sport
Terenuri sportive

Va punem la dispozitie, baza sportiva din incinta parcului formata din terenuri de minifotbal si baschet cu suprafete sintetice, teren de beach-volley si mese de tenis.

Scurta dar concisa noastra descriere

Complexul “Aprilia Park”, intins pe o suprafata de 160000 m² (16ha), a fost deschis in anul 2011 si a fost gandit pentru a oferi clientilor nostri vacante si concedii de neuitat.
Complexul dispune de cazare la casute cu 2 si 4 locuri, zona de corturi si parc de rulote, 3 restaurante cu terase, un aqua park modern (4000 m² plaja cu o capacitate de 1500 locuri, 3 piscine apa calda cu 1100 m² luciu de apa, jacuzzi 25 locuri, tobogane, cascade cervicale, ciuperca apa si numeroase atractii), pool-bar.
Deasemenea pentru clientii nostri punem la dispozitie o baza sportiva in incinta parcului formata din terenuri de minifotbal si baschet cu suprafete sintetice, teren de beach-volley si mese de tenis.