destinatia perfecta pentru distractie

160.000 M2 de distractie!

Ziua de Sport – Porția Săptămânală de Sănătate

Ce este Ziua de Sport?

Ziua de Sport este o inițiativă pornită de Aprilia Park, menită să ofere copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 19 ani ocazia de a petrece timp în natură, făcând mișcare și astfel având grijă atât de sănătatea lor, cât și de educația acestora. În cadrul programului, tinerii vor avea parte de:
Cursuri de schi și snowboard. Tinerii vor putea să învețe, să progreseze sau să își perfecționeze tehnicile de schi sau snowboard, după propriile preferințe, sub atenta supraveghere a instructorilor, 365 de zile pe an;
Recreere. Tinerii se vor distra alunecând cu colacul pe cele trei tubby slides;
Joc în echipă. Cei mici și cei mari se vor putea bucura de jocul în echipă (baschet, fotbal, handbal, volei) după preferințe într-un cadru organizat și supravegheat de un instructor;
Înot. Pe timp de vară, vom putea oferi și ore de înot, de la data de 15 iunie la data de 15 septembrie.

De ce este importantă Ziua de Sport?

Menținerea sănătății
Ziua de Sport îi va ajuta pe cei mici și pe cei mari la îmbunătățirea sănătății mintale și fizice. Tinerii vor descoperi că au mai multă energie la sfârșitul celor 2,5 ore și că au o stare mai bună nu doar la nivel fizic, ci și psihic.
Dezvoltarea abilităților sociale
Timizi sau extroverți, nu contează! Participând la activitățile sportive din cadrul programului Ziua de Sport, tinerii își vor îmbunătăți abilitățile sociale, având oportunitatea de a cunoaște oameni noi și a-și dezvolta reziliența.
Dezvoltarea disciplinei și a spiritului de echipă
Tinerii vor participa în sesiuni regulate de antrenament, atât individuale, cât și în echipă. Astfel, aceștia vor trebui să se asigure că respectă regulile jocului și că vor pune în practică abilitățile de lucru în echipă, inclusiv cooperare și coordonare.

Cum funcționează mai exact?

Este simplu! Copiii abonați vor petrece în complexul Aprilia Park două ore pe săptămână sub atenta supraveghere și îndrumarea a instructorilor noștri, făcând activități după cum urmează:
prima oră va consta mereu în urmarea cursurilor de ski sau snowboard;
a două oră va varia în fiecare săptămână dintre cele patru ale lunii și va consta într-o activitatea aleasă de organizatori în prealabill dintre următoarele activități (baschet/handbal/volei/tubby slides/înot [valabil pentru sezonul de vară]);
Copilul tău va face parte dintr-o grupă cu alți 7 copii de o vârstă aproximativă (sau chiar cu prietenii săi, dacă vor exista cereri în acest sens), împreună cu care își va desfășura toate activitățile;
Programul va varia în funcție de orarul școlar al copilului;
În cadrul programului Ziua de Sport, se vor organiza evenimente și competiții care să celebreze participarea celor mici și celor mari. Tinerii vor avea oportunități de a progresa și avansa în activitățile pe care le desfășoară în funcție de talentul, pasiunea și efortul acestora.

Cât costă participarea la Ziua de Sport?

Pogramul este unul lunar. Copilul tău poate beneficia de acest program fie o dată pe săptămână, timp de o lună, la prețul de fie 500 de lei, preț ce nu include transportul până la locațiem fie 540 de lei cu transport inclus. Prețul include cursuri de inițiere schi & snowboard cu monitor și echipament aferent, accesul pe banda de urcare, accesul la tubby slides, accesul pe bazele sportive de la Aprilia Park cu antrenor.

Vreau să particip. Cum mă pot înscrie?

Îți poți înscrie copilul la numărul de telefon 0748.101.000. De asemenea, pentru orice întrebare, așteptăm apelul dumneavoastră la numărul de telefon de mai sus sau un mesaj direct pe pagina noastră de Facebook, Aprilia Park.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Urmărește-ne și pe rețelele noastre de socializare

  • Ski vara? Say no more! Doar la Aprilia Park! #apriliapark #arcani #ski
  • Dragi prieteni,

Am avut parte de o seară absolut minunată la deschiderea primei ediții a Cupei Piticot! Evenimentul s-a încheiat într-o notă deosebită cu un concert superb la Moara lui Gilică, aducând împreună comunitatea noastră într-o atmosferă de bucurie și voie bună.

Așteptăm cu nerăbdare schiorii și pasionații și mâine, atât dimineață la ora 9, cât și seara, pentru a urmări desfășurarea concursului de schi pe cea mai mare pârtie artificială de schi din România. Nu ratați ocazia de a fi parte din prima ediție de schi vară din România!

Vă așteptăm cu drag!
  • Dragi clienți,

Suntem încântați să vă anunțăm că am dat drumul la rezervările online pentru piscina noastră și pentru cazare! Datorită cererii ridicate, am limitat numărul de rezervări online la 200 de persoane pe zi. 

Dacă sunteți de departe și doriți să ne vizitați în special în weekend, vă recomandăm să vă faceți rezervarea din timp pentru a vă asigura un loc.

Pentru cazare, este obligatoriu să confirmați telefonic la 0748101000 înainte de a efectua rezervarea online.

În plus, cei care au bilete online vor avea prioritate la intrare, astfel încât să vă bucurați cât mai repede de experiența noastră deosebită.

Website rezervări: https://rezervari.apriliapark.ro/rezervari

Vă așteptăm cu drag! 😉
  • Dragi prieteni,

Suntem încântați să vă reamintim toate facilitățile minunate pe care le oferim la Aprilia Park! La noi puteți găsi:

- Piscine și tobogane pentru toate vârstele
- Zone de relaxare cu șezlonguri și umbrele
- Terenuri de sport
- Locuri de joacă pentru copii
- Restaurante și baruri cu o varietate de mâncăruri și băuturi
- Dușuri și vestiare curate și moderne

Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de toate acestea și să creați amintiri de neuitat alături de noi!

#ApriliaPark #FacilitățiDeosebite #DistracțiePentruToți