piscina & tobogane

Aventură la Aqua Park

2000 m² plajă, 1000 de locuri capacitate, 3 piscine cu apă încălzită, cu 1100 m² luciu de apă, jacuzzi, tobogane, cascade cervicale și numeroase atracții

Piscina adulti

Piscina principală, cu o dimensiune impresionantă de 750m², oferă spațiu generos pentru relaxare și distracție acvatică. Adâncimea variază de la 0.90m la 2.70m, permițând astfel atât înotătorilor începători cât și celor experimentați să se bucure de apă în condiții de siguranță. Apa este încălzită la o temperatură confortabilă de 28-32°C, asigurând o experiență plăcută indiferent de vreme.

Piscina este străbătută de trei pergole dotate cu mobilier de lounge, satisfăcând nevoia de umbră a clienților. Zona de plajă din jurul piscinei este echipată cu șezlonguri și umbrele, oferind un loc confortabil pentru relaxare. De asemenea, piscina dispune de o zonă umbrită care creează impresia că ești pe malul mării, adăugând un plus de confort și rafinament experienței de înot.

750 m2

Apă încălzită la 28-32°C

Adâncime - de la 0.90m la 2.70m

Zonă de lounge

Tobogane

Zona de tobogane este locul perfect pentru cei în căutare de senzații tari și distracție în familie. Dacă vrei să îți provoci prietenii la o cursă plină de adrenalină, lansează-te pe toboganul nostru de 12 metri înălțime. Chiar dacă nu vei ajunge primul, vei avea parte de 48 de metri de pură aventură și adrenalină.

Ne-am gândit și la cei mai mici vizitatori, pentru care am creat un tobogan special de 2 metri înălțime și 9 metri lungime. Astfel, și cei mici se pot bucura de distracție în siguranță, experimentând primele lor coborâri pe tobogan într-un mediu plin de veselie și entuziasm.

48 m multislide

Curse prine de adrenalină

9 m wideslide

Aventură pentru toate vârstele

Piscina de copii

Piscina de copii, având o dimensiune de 72m² și o adâncime de doar 0.45m, este ideală pentru micuții înotători. Temperatura apei este optimă pentru copii, asigurându-le confortul necesar. 

Piscina este echipată cu o zonă dedicată baldachinelor, în număr de șapte, și pergole care oferă umbră. Aceste facilități creează un habitat perfect pentru relaxarea atât a părinților, cât și a copiilor, oferindu-le un spațiu sigur și plăcut pentru distracție și odihnă.

72 m2

Apă încălzită la 28-32°C

Adâncime – 0.45 m

Zonă de baldachine și pergole

Jacuzzi

Zona de jacuzzi, cu o capacitate de 25 de persoane și o suprafață de 30 m², oferă un spațiu generos pentru relaxare și socializare. Designul său elegant și confortabil este perfect pentru a te destinde după o zi plină de activități. 

30m2

Bulele și jeturile de apă caldă masajante

Capacitate de 25 de persoane

Relaxare garantată

Castelul din apa

Piscina, înconjurată de zidurile unui castel fortificat, oferă o experiență unică și captivantă pentru toți vizitatorii. Trei tobogane spectaculoase se revarsă în această oază acvatică, adăugând o doză de aventură și entuziasm fiecărei coborâri. 

Atmosfera incașă a castelului și elementele de design detaliate creează un decor de poveste, transformând fiecare bălăceală într-o escapadă magică și memorabilă.

250 m2

Apă încălzită la 28-32°C

Adâncime – de la 0.90 m la 1.20 m

Distracție garantă pentru toate vârstele

Unde ne gasiti?

O oază de Distracție în Inima Naturii

Atracții Variate pentru
Toate Anotimpurile și Interesele

160.000

m2 care găzduiesc distracția în mijlocul naturii

Dry Ski

Schiază schiază indifirent de anotimp și condițiile meteo.

Tubbies

Alunecă spre distracție cu colacul pe cele trei tubby slides.

Pools

Bucură-te de paradisul acvatic din mijlocul naturii

Tobogane

Tobogane spectaculoase pentru distracție și adrenalină maximă

Cazare

Cazare confortabilă în inima naturii liniștite

Camping

Camping relaxant și aventuros în natură

Food & Drinks

De la fast-food rapid, până la meniuri gătite, pizza și deserturi

Terenuri Sportive

Terenuri pentru diverse sporturi, potrivite pentru toată familia

Hârgot Estate

Refugiu natural perfect pentru evenimente și relaxare completă

Fii la curent cu ultimele noutăți

Urmărește-ne și pe rețelele noastre de socializare

  • Ski vara? Say no more! Doar la Aprilia Park! #apriliapark #arcani #ski
  • Dragi prieteni,

Am avut parte de o seară absolut minunată la deschiderea primei ediții a Cupei Piticot! Evenimentul s-a încheiat într-o notă deosebită cu un concert superb la Moara lui Gilică, aducând împreună comunitatea noastră într-o atmosferă de bucurie și voie bună.

Așteptăm cu nerăbdare schiorii și pasionații și mâine, atât dimineață la ora 9, cât și seara, pentru a urmări desfășurarea concursului de schi pe cea mai mare pârtie artificială de schi din România. Nu ratați ocazia de a fi parte din prima ediție de schi vară din România!

Vă așteptăm cu drag!
  • Dragi clienți,

Suntem încântați să vă anunțăm că am dat drumul la rezervările online pentru piscina noastră și pentru cazare! Datorită cererii ridicate, am limitat numărul de rezervări online la 200 de persoane pe zi. 

Dacă sunteți de departe și doriți să ne vizitați în special în weekend, vă recomandăm să vă faceți rezervarea din timp pentru a vă asigura un loc.

Pentru cazare, este obligatoriu să confirmați telefonic la 0748101000 înainte de a efectua rezervarea online.

În plus, cei care au bilete online vor avea prioritate la intrare, astfel încât să vă bucurați cât mai repede de experiența noastră deosebită.

Website rezervări: https://rezervari.apriliapark.ro/rezervari

Vă așteptăm cu drag! 😉
  • Dragi prieteni,

Suntem încântați să vă reamintim toate facilitățile minunate pe care le oferim la Aprilia Park! La noi puteți găsi:

- Piscine și tobogane pentru toate vârstele
- Zone de relaxare cu șezlonguri și umbrele
- Terenuri de sport
- Locuri de joacă pentru copii
- Restaurante și baruri cu o varietate de mâncăruri și băuturi
- Dușuri și vestiare curate și moderne

Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de toate acestea și să creați amintiri de neuitat alături de noi!

#ApriliaPark #FacilitățiDeosebite #DistracțiePentruToți