DRY SKY & TUBBIES

Schiază tot anul, indiferent de anotimp

Distracția de iarnă care se prelungește tot anul

Partie Dry Ski

Pârtia Dry Ski, o inovație la Aprilia Park, oferă posibilitatea de a schia în orice moment al anului, in absența zăpezii. Cu o suprafață special concepută, oferă aceeași senzație ca și o pistă de schi tradițională, indiferent de condițiile meteorologice. Suprafața oferă o aderență laterală optimă folosind echipamentul tradițional de schi, permițând efectuarea de viraje precise cu control total în timpul coborârii.

Astfel, pasionații de schi pot să-și exerseze abilitățile și să se bucure de distracție chiar și în lunile de vară, completând gama de activități oferite de parcul nostru de agrement.

Experiență optimă de schi

Folosirea echipamentului tradițional

Materiale avansate

Alunecare garantată

2 x Tubbies drepte

Cele două tubby slides drepte reprezintă o adiție captivantă la gama de atracții oferite de Aprilia Park. Cu trasee line calibrate, acestea oferă o experiență de coborâre rapidă și plină de adrenalină. Fiecare tobogan este proiectat pentru a oferi o senzație de viteză și libertate, permițând vizitatorilor să se bucure de o aventură distractivă și sigură.

Datorită excelentei sale alunecări, TUBBY permite practicarea acestei activități în orice moment al anului, independent de vreme. Tubby este o activitate sigură și distractivă, creată pentru copii, dar excelentă și pentru adulți

Adrenalină garantată

Alunecare indiferent de anotimp

Standarde ridicate de siguranță

Create pentru copii, dar excelente și pentru adulți

Curved Tubbies

Curved Tubby Slide-ul aduce o nouă dimensiune de distracție la Aprilia Park. Această atracție oferă o experiență captivantă pentru vizitatori, pe măsură ce coboară pe un traseu plin de viraje strânse.

Experiența de pe Curved Tubby Slide devine cu adevărat captivantă și magică atunci când treci prin tunelul cu lumini. Pe măsură ce te apropii de tunel, lumini colorate încep să strălucească, creând un spectacol vizual impresionant și plin de culoare.

Adrenalină garantată

Alunecare indiferent de anotimp

Standarde ridicate de siguranță

Create pentru copii, dar excelente și pentru adulți

Inchiriere Echipament

Centrul de închiriere de echipament de la baza pârtiei oferă o gamă completă de echipamente pentru toate vârstele și nivelurile de experiență. Indiferent dacă ești un începător entuziast sau un schior experimentat, vei găsi echipamentul potrivit pentru a-ți maximiza plăcerea pe pârtie. Echipa noastră de experți este dedicată să te ajute să găsești echipamentul perfect și să te îndrume în alegerile tale. Cu o vastă experiență și cunoștințe în domeniu, colegii noștri sunt pregătiți să ofere sfaturi și asistență pentru a te asigura că echipamentul tău este potrivit și că te simți confortabil înainte de a te aventura pe pârtie.

La centrul nostru de închiriere, siguranța este o prioritate, iar de aceea oferim și echipament de protecție adecvat pentru toți clienții noștri. Fie că este vorba de cască, protecții pentru genunchi sau alte accesorii esențiale, ne asigurăm că echipamentul tău de protecție este la standardele cele mai înalte.

Echipament pentru toate vârstele

Echipamente de protecție

Sfaturi esențiale pentru o experiență optimă

Condiții de siguranță

Apreski

La baza pârtiei, apres ski-ul este locul perfect pentru a te relaxa și a te destinde după o zi plină de aventură pe pârtie sau după o coborâre plină de adrenalină pe tubby slides. 

În curând, clienții noștri se pot bucura de un meniu nou de mâncăruri și băuturi, perfect adaptat sezonului. Indiferent dacă dorești să îți recapeți energia cu un vin fiert aromat sau să savurezi o cină caldă și reconfortantă, apres ski-ul nostru te va întâmpina cu o selecție delicioasă de preparate.

Meniu sezonier

Loc de relaxare în aer liber

Unde ne gasiti?

O oază de Distracție în Inima Naturii

Atracții Variate pentru
Toate Anotimpurile și Interesele

160.000

m2 care găzduiesc distracția în mijlocul naturii

Dry Ski

Schiază schiază indifirent de anotimp și condițiile meteo.

Tubbies

Alunecă spre distracție cu colacul pe cele trei tubby slides.

Pools

Bucură-te de paradisul acvatic din mijlocul naturii

Tobogane

Tobogane spectaculoase pentru distracție și adrenalină maximă

Cazare

Cazare confortabilă în inima naturii liniștite

Camping

Camping relaxant și aventuros în natură

Food & Drinks

De la fast-food rapid, până la meniuri gătite, pizza și deserturi

Terenuri Sportive

Terenuri pentru diverse sporturi, potrivite pentru toată familia

Hârgot Estate

Refugiu natural perfect pentru evenimente și relaxare completă

Fii la curent cu ultimele noutăți

Urmărește-ne și pe rețelele noastre de socializare

  • Ski vara? Say no more! Doar la Aprilia Park! #apriliapark #arcani #ski
  • Dragi prieteni,

Am avut parte de o seară absolut minunată la deschiderea primei ediții a Cupei Piticot! Evenimentul s-a încheiat într-o notă deosebită cu un concert superb la Moara lui Gilică, aducând împreună comunitatea noastră într-o atmosferă de bucurie și voie bună.

Așteptăm cu nerăbdare schiorii și pasionații și mâine, atât dimineață la ora 9, cât și seara, pentru a urmări desfășurarea concursului de schi pe cea mai mare pârtie artificială de schi din România. Nu ratați ocazia de a fi parte din prima ediție de schi vară din România!

Vă așteptăm cu drag!
  • Dragi clienți,

Suntem încântați să vă anunțăm că am dat drumul la rezervările online pentru piscina noastră și pentru cazare! Datorită cererii ridicate, am limitat numărul de rezervări online la 200 de persoane pe zi. 

Dacă sunteți de departe și doriți să ne vizitați în special în weekend, vă recomandăm să vă faceți rezervarea din timp pentru a vă asigura un loc.

Pentru cazare, este obligatoriu să confirmați telefonic la 0748101000 înainte de a efectua rezervarea online.

În plus, cei care au bilete online vor avea prioritate la intrare, astfel încât să vă bucurați cât mai repede de experiența noastră deosebită.

Website rezervări: https://rezervari.apriliapark.ro/rezervari

Vă așteptăm cu drag! 😉
  • Dragi prieteni,

Suntem încântați să vă reamintim toate facilitățile minunate pe care le oferim la Aprilia Park! La noi puteți găsi:

- Piscine și tobogane pentru toate vârstele
- Zone de relaxare cu șezlonguri și umbrele
- Terenuri de sport
- Locuri de joacă pentru copii
- Restaurante și baruri cu o varietate de mâncăruri și băuturi
- Dușuri și vestiare curate și moderne

Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de toate acestea și să creați amintiri de neuitat alături de noi!

#ApriliaPark #FacilitățiDeosebite #DistracțiePentruToți